Leve de Koningin!

 LET OP: Dit pakket met gratis printables is niet meer te downloaden. Binnenkort verschijnen er een groot aantal leuke nieuwe sets met printables voor Koningsdag online. Houd Gewoon Marieke Printableshop goed in de gaten.

Nog maar een paar weken en dan is het weer één groot feest in Nederland. We vieren dan met heel het land Koninginnedag. En ook Gewoon Marieke viert mee met een set met hele leuk Printables speciaal voor Koninginnedag.

Only just a few weeks ahead on the 30th of april and Netherland will change for one day in orange, red, white and blue. On this day we celebrate the birthday of our Queen and we call this day Queensday. And because of that day I made some fun Printables.

De Printables van de Pot vol Koekjes en de Pot vol Brownies mogen voor deze ene keer ook gebruikt worden voor de verkoop. Dat wil zeggen dat de etiketten gebruikt mogen worden als kinderen en/of volwassenen de Pot vol Koekjes en de Pot vol Brownies op vrijmarkten willen verkopen. Ik heb de etiketten wel zo gemaakt dat mijn website er wel op vermeld staat, ik hoop ook dat jullie dat respecteren. Alle andere Pot vol etiketten die ik heb gemaakt zijn nog wel steeds enkel bedoelt voor persoonlijk gebruik.

Ik hoop dat jullie de Printables leuk vinden. Ik vond het in elk geval een feestje om ze te maken. Werd er helemaal vrolijk van ik hoop jullie ook. En ik zou het leuk vinden om foto’s te ontvangen van diegene die deze Printables ook gebruikt op Koninginnedag.

Voor het downloaden van deze freebie dien je ingelogd te zijn bij Gewoon Marieke Printableshop.

I hope you all like my Queensday-Printables. It was really fun to make them.

Groetjes!

Greetz!

 

9 Responses

 1. Pingback: Gewoon Marieke » Heel het land Oranje

 2. Mignon says:

  Marieke,

  Wat een fantastisch idee weer! Ik ga dit jaar samen met mijn dochter (6) potten verkopen op de vrijmarkt. Ben al druk bezig met vullen…deze etiketten gaan er zeker op!
  Mag ik je erop attenderen dat er een “foutje” in het etiket van de koekjes staat? Pot vol koekje i.p.v. Pot vol koekjes.

  Wij hopen op een succesvolle verkoop!

  Groetjes, Mignon

  • Marieke says:

   Mignon,

   Dankjewel voor je leuke reactie en voor je oplettendheid. Ik had de Printables wat later in de avond erop gezet en normaal check ik altijd nog even of alles klopt, nu niet gedaan. Maar ik heb het veranderd.

   Ik wens je dochter en jou een hele fijne Koninginnedag toe dat jullie maar veel mogen verkopen!

   Lieve groetjes,

   Marieke

   PS: maken jullie ook een foto van jullie kraam/kleedje, haha. Zou ik erg leuk vinden.

   • Mignon says:

    Marieke,

    Dank je wel voor het aanpassen van de etiketten.
    Ik ga ze meteen uitprinten.

    Je krijgt van ons een paar foto’s toegestuurd!

    We hebben er ontzettend veel zin in :-)

    Groetjes, Mignon

 3. Pingback: De snor van de Koningin « Snackbar Snorretje

 4. Pingback: Gewoon Marieke » #300

Geef een reactie

*