Crafty Winter

bannerwintercrafts

Wanneer het buiten koud is en binnen lekker warm duik ik mijn crafty-corner in om lekker te knutselen. Heerlijk vind ik het om te knutselen terwijl het buiten sneeuwt. Mijn tafel staat voor het raam dus ik kijk dan lekker naar buiten terwijl ik bezig ben met iets leuks te maken. En om jullie wat inspiratie te geven voor de koude winterdagen hier een aantal inspirerende winterse crafts:

winter1

Het is leuk om samen met kinderen iets lekkers te maken voor de vogels buiten, want met een laag sneeuw overal is het vinden van eten iets lastiger voor vogels.

Klik hier voor de uitleg.

winter2

En mok met warme thee of warme chocolademelk blijft langer warm met deze leuke “mug-cozy” en deze haak je zelf.

Klik hier voor de uitleg.

winter3

Kaneel een echte winter-geur, haal de winter in huis met deze kaneel-kaars.

 

Klik hier voor de uitleg.

 

winter4

Net echt deze krans met sneeuwballen, leuk voor aan de deur.

Klik hier voor de uitleg.

winter5

Hoe lief is dit eekhoorntje gemaakt van vilt?

Klik hier voor de uitleg.

 Ik zou zeggen ga lekker aan de fröbel met een warme mok thee, heerlijk.

Fijne woensdag!

afzendermarieke

Geef een reactie

*