Echte liefde gaat door de maag, toch?

echteliefdegaatdoordemaag

logo5Vandaag heb ik een aantal leuke recepten in Valentijns-sfeer voor jullie. Want wat is er nu leuker dan met Valentijnsdag je geliefde te verassen met een lekkere maaltijd? En verast gaat hij of zij zeker worden met deze gerechten in hartvorm:

pin1

Niets warmt een mens meer op dan een heerlijke soep. En je verrast je geliefde helemaal door er hartvormige wortel in te doen. Klik hier om te zien hoe deze liefdevolle soep maakt.

pin2

Lekker als lunch of als borrelhapje deze hartvormige sandwiches. Klik hier om te zien hoe je deze sandwiches maakt.

pin3

De Italianen weten het allang met Pasta verover je harten. En met deze hartvormige ravioli zit je helemaal gebeiteld. Klik hier om te zien hoe je deze Pasta di Amore maakt.

pin4

Wil je eens iets anders dan een tompouce? Kies dan voor de Italiaanse variant: de Napoleon. En natuurlijk voor Valentijnsdag in hartvorm. Op de website van Martha Stewart staat stap voor stap hoe je dit gebakje maakt.

pin5

Kinderen weten niet wat ze zien als je ze een hartvormige pizza voorschotelt met Valentijnsdag. Klik hier om te zien hoe je deze pizza maakt.

Wil je nog meer inspiratie voor Valentijnsdag? Neem dan eens een kijkje op mijn speciale “Valentine’s Day” pin-board op Pinterest.

Fijne dinsdag!

afzendermarieke

2 Responses

Geef een reactie

*