My Favorite Valentine Finds

valentinefinds

Gisteren liet ik jullie al mijn favoriete Valentijns vondsten van Nederlandse bloggers zien. En vandaag is het de beurt aan de buitenlandse bloggers.

logo8

Ik ben begonnen met bloggen door de inspiratie op Amerikaanse blogs. Ik vond zoveel inspiratie en daardoor ben ik geïnspireerd om zelf ook aan de slag te gaan. Eerst ging het over enkel over het maken van taarten, cupcakes en koekjes maar inmiddels is Gewoon Marieke veel meer dan dat.

Hieronder zijn een aantal blogs te vinden waardoor ik ben gaan bloggen, zoals Tatertots and Jello en House of Smiths maar ook blogs die ik later pas heb ontdekt en waar ik nog steeds door word geïnspireerd, kijken jullie mee?

Ik begin met de weblog van Jennifer, creatief, culinair, vooruitstrevend maar vooral inspirerend dat is Tatertots and Jello. Deze leuke kussenhoesjes zijn daar een goed voorbeeld van.

tatertotsandjello

Shelley van House of Smiths is creatieve DIY-er met een héél erg goed gevoel voor stijl. Alles wat zij maakt vind ik te gek. Zo ook onderstaande Valentine Decor, wil je iets anders met je huis? Neem dan zeker een kijkje op House of Smiths.

thehouseofsmiths

De inspiratie voor mijn kaneelbolletjes kreeg ik op het blog van Cheryl oftewel Tidymom. Voor Valentijnsdag heeft Cheryl een hele gave wallpaper voor je computer ontworpen, klik hier om deze te downloaden.

TidyMom

Miriam van de Duitse blog Frau Angora Frosch heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt. Zij heeft voor Valentijnsdag deze leuke kaarten op haar blog staan die je zelf  nog moet voorzien van een mooi staaltje borduurwerk.

frauangorafrosch

Gabrielle is een Amerikaanse moeder van zes kinderen die samen met haar gezin op het Franse platteland woont. Ze heeft een erg leuke blog genaamd Design Mom waar ze ons een kijkje geeft in haar leven. Op haar blog vind je ook deze leuke cadeauverpakking die je zelf voorziet van een Dip-dye.

designmom

Mijn favoriete bakblog allertijden is toch wel Bakerella. Angie verrast mij iedere keer weer en als ik op haar blog ben dan ben ik zo uren zoet met het bekijken van haar leuke recepten. Deze mini-cupcakes in de vorm van hondjes vind ik echt te CUTE. En ik heb sinds ik deze foto zag de hele tijd het liedje met de tekst “And they called it puppylove” in mijn hoofd.

bakerella

Ik hoop dat jullie ook deze Valentine Finds weer leuk en inspirerend vonden. En ik ben benieuwd naar jullie favoriet buitenlandse blog, laat een reactie achter bij de comments met jullie favo blog(s).

Fijne vrijdag!

afzendermarieke

Geef een reactie

*