DIY Party: Monster-Party

monster

Een tijd terug plaatste ik mijn eerste DIY Party bericht met daarin een “Cupcake Bakery Party”. En nu is het tijd voor een tweede bericht met volop inspiratie voor een feest met als thema:

MONSTERS!!!

Een ontzettend leuk en vrolijk thema voor jouw kleine monster en al doet de naam anders vermoeden het is ook een heel lief thema. Ik ga je vandaag een aantal leuke ideeën laten zien voor een Monster Party.

monster1

Via.

Het feest begint al bij de deur. Maak een Monsterlijke deur en nu maar hopen dat de gasten nog naar binnen durven, haha.

monster2

Via

Deze achtergrond van ballonnen geeft je party echt de WOW-factor. Ik vind hem lief en leuk.

monster3

Via.

Als ik aan monsters denk dan denk ik aan ogen héél véél ogen. Maak deze griezelige kandelaar door middel van verschillende witte cirkels en vergeet ook de zwarte pupillen niet.

monster4

Via.

Zijn deze monsterlijke staarten niet ontzettend leuk. Als je een beetje handig bent met de naaimachine heb je een ontzettend leuke en originele stoelversiering.

monster5

Via.

Deze Dessert-Table vind ik qua uitvoering helemaal leuk. Stoer door het zwart maar toch ook vrolijk en leuk vanwege de kleurtjes. En ik vind de achtergrond helemaal het einde!

monster6

Via.

Ik heb al eerder laten zien dat je niet perse een tafel nodig hebt voor een Dessert-Table. Deze Dessert-Table is perfect voor een “klein” maar toch ontzettend vrolijk feest.

monster7

Via.

Het circus en monsters. Deze Dessert-Table laat zien hoe je deze twee thema’s ontzettend leuk kunt combineren. En zo hoeft de kleine jarige niet te kiezen, haha.

monster8

Via.

Qua lekkers voor op tafel kunt je veel kanten op binnen het thema monsters. Ik vind zelf deze cupcakes ontzettend leuk. Bedek de cupcakes met een laagje botercrème en dan met gekleurde suiker. Maak van witte marshmallows ogen en je hebt monsterlijke cupcakes.

monster9

Via.

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart. Deze monster-taart past perfect bij het thema monsters. En ook de ogen zijn om te eten. Dit zijn namelijk cakepops.

monster10

Via.

Ze zien er leuk uit en het is voor kinderen makkelijk om te eten. Deze Cookie-sticks die eruit zien als monsters.

monster11

Via.

Ook met cupcaketoppers en cupcakewrappers kunt je cupcakes leuk aankleden. Ik vind vooral de ogen erg leuk.

Ik liet hierboven al een aantal keren zien dat ogen erg leuk zijn om mee te decoreren. Hieronder nog een aantal leuke ideetjes die mij opvielen:

monster12

Via.

Wiebel-oogjes, leuk om ergens op te plakken. Bijvoorbeeld op bekers voor monsterlijke drinkbekers.

monster13

Via.

Zet de jarige extra in het zonnetje met dit griezelige fotolijstje. Leuk voor op de Dessert-Table.

monster14

Via.

Plak op een schaal grote wiebel-ogen en vul de schaal met wat lekkers en je hebt opeens een monster. Je zou eventueel ook nog een mond van papier kunnen maken en deze ook op de schaal plakken. Ik ben benieuwd wie er iets uit deze schalen durft te pakken, haha.

monster15

Via.

Geef als bedankje deze potjes met monster-slijm mee. Met wiebel-oogjes maak je er monsterlijke potjes van.

monstercutenessoverall

Bovenstaand thema is te vinden in de Gewoon Marieke Printableshop. Alle printables die je nodig hebt voor een feestje. Je vind het pakket met de naam Monster Cuteness hier.

Voor nog veel meer monsterlijke inspiratie kun je terecht op het speciale Pinterest-board wat ik heb gemaakt voor dit thema.

Fijne dinsdag!

afzendermarieke

One Response

  1. Caitlin says:

    Super leuk, wat kan jij dat allemaal mooi maken !!!!!
    En wil je dat nog een doen echt leuk heb je daar ook een filmpje mee gemaakt ?

Geef een reactie

*