DIY party: Woodland

woodlandbanner

Nu met dit lekkere herfstige weer vond ik het tijd voor weer een nieuwe DIY party. Dit keer in het thema Woodland oftewel bos, bomen, uitljes, kabouters, roodkapje en alles wat zich in het bos afspeelt. Ik vind dit zelf altijd een erg leuk thema om te zien en hoop dat ik jullie met dit bericht kan inspireren.

Woodland

woodland1

Via.

Een feest begint al bij binnenkomst en deze krans past helemaal bij het Woodland-thema en als je het feest in de herfst viert heb je meteen een leuke krans voor op de deur.

slinger7

Via.

De slinger die ik gisteren liet zien past qua kleur en uitstraling helemaal bij een Dessert-Table in Woodland stijl. Maak een extra lange voor aan of boven de Dessert-Table.

woodland2

Via.

Zet op de Dessert-Table en in de rest van de kamer deze leuke “bomen” gemaakt van dennenappels neer. Heel makkelijk om te maken en het zit er ontzettend leuk uit.

woodland5

Via.

Voor echte kaboutertjes zijn deze kussentjes natuurlijk helemaal het einde. En volgens mij zijn ze redelijk makkelijk om te maken.

woodland3

Via.

Ik vind bovenstaande Dessert-Table in Woodland-thema echt helemaal geweldig. De kleuren, het gebruik van mos en dan toch het redelijk chique servies ertussen. Ik vind het een heel mooi geheel zo bij elkaar.

woodland4

Via.

Ook al is het nog geen Kerst deze Dessert-Table vond ik toch de moeite waard om te laten zien. En in plaats van “Camp Christmas” zet je Camp en dan de naam van je zoon of dochter. Ik vind vooral het gebruik van de houtblokken erg leuk en ook de knuffels van de dieren uit het bos maken deze tafel erg leuk om te zien.

woodland6

Via.

Cupcakes met rode botercrème en witte stippen van fondant of marsepein. Heel simpel maar helemaal in Woodland-stijl. Leuk om samen met kinderen te maken.

woodland7

Via.

De kleuren van deze lekkere zoete kebabs passen helemaal bij het thema Woodland. En brownies, marshmellows en aardbeien vormen samen ook nog eens een lekkere snack. Ook leuk en lekker voor een Woodland Dessert-Table zijn: bosvruchten en appels.

woodland8

Via.

Maak met behulp van een hartvormige uitsteker deze leuke uilenkoekjes.

woodland9

Via.

Gebruik stukjes hout om leuke houders voor tafelkaartjes te maken. Niet duur en heel erg natuurlijk.

woodland10

Via.

“Op een grote paddenstoel rood met witte stippen” leuk om zelf te maken en te willen met popcorn of een andere lekkere snack. Als bedankje of om op een Dessert-Table neer te zetten.

woodland11

Via.

Verzamel een aantal mooie stenen en maak deze leuke paddenstoelen als leuke DIY voor op een Woodlandfeestje. Zet ze wanneer de verf droog is met wat mos in een potje en klaar is je kleine boslandschap.

woodlandloveoverall

In de Gewoon Marieke Printableshop is dit leuke Woodlandlove-thema te vinden. 10 printables die bij elkaar passen en een Dessert-Table helemaal af maken.

Klik hier om direct naar dit thema te gaan.

Ik hoop dat jullie weer veel inspiratie opdoen met deze DIY Party. WIl je nu nog meer leuke ideetjes opdoen voor een Dessert-Table en feest in Woodland-stijl kijk dan op het Pinterest-board wat ik heb gemaakt.

Klik hier voor het Pinterest Board: Woodland Party.

 afzendermarieke

3 Responses

Geef een reactie

*